Activiteiten

Galabal

Wat door menig Vulcaan enkel kan bevestigd worden is dat het Vulcanis-Brabo galabal een van de betere nachten van het jaar is. Dit jaar organiseren we uiteraard weer zo'n galabal waar een weekend recuperatietijd veel te weinig is. Traditiegetrouw zal het bestaan uit een heerlijk diner gevolgd door een spetterend bal om zoals ieder jaar af te sluiten in onze thuisbasis Café De Prof. Het bal zal dit jaar anders zijn dan anders, chiquer, beter, lekkerder, … Het wordt dan ook de generale repetitie voor ons 70 jarig jubileum!

Op 21 april wordt de prachtige Noorse Zeemanskerk HAVN Church omgetoverd tot een waanzinnige balzaal met een spectaculaire combinatie van inkleding, licht en geluid. Aan dit toonaangevend evenement gaat uiteraard een luxueus galadiner vooraf, waarvoor een aparte zaal wordt voorzien met een adembenemend decor, een live-band en een 3-gangendiner verzorgd door een klasse traiteur. Traditiegetrouw sluiten we af in onze thuisbasis Café de Prof.

Tickets zijn elke dag verkrijgbaar in Cafe de Prof, bij praesidiumleden en bij schachten. De voorverkoopmomenten op campus Groenenborger, campus Drie Eiken en de Stadscampus zullen zo snel mogelijk worden meegedeeld.