Partners

De studentenclub Vulcanis-Brabo probeert ieder jaar met tal van activiteiten de studenten te vermaken en te begeleiden met hun studies. We zijn een gemotiveerde ploeg met als voornaamste doelstelling: het proberen nog beter te doen dan vorig jaar. Voor het realiseren van deze diensten hebben wij als studentenvereniging financiële steun nodig. Daarom vragen wij de hulp van bedrijven en instellingen als partners.

Abric

Uw begeleidingspartner voor de realisatie van uw nieuwbouwwoning.

Arcadis

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Door de toepassing van onze diepe marktsectorkennis in combinatie met onze ontwerp-, consultancy-, engineering-, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten.

BESIX

Sinds haar start in 1909 heeft BESIX een hele weg afgelegd om de gediversifieerde Groep te worden die ze vandaag is: een multidisciplinaire onderneming die waarde creëert die het bouwen overstijgt: voor, tijdens en na de constructiefase. Aannemerij maakt nog steeds het hart uit van onze dienstverlening, maar onze diensten in Concessions & Assets en vastgoed hebben zich evenzeer ontwikkeld tot mature activiteiten.

Covestro

Covestro is among the leading suppliers of premium polymers. Our materials and application solutions are found in nearly every area of modern life. Innovation and sustainability are the driving forces behind the continuous development of our products, processes and facilities.

De Prof

Café De Prof is een van de oudste en vandaag steeds bruisende studentencafé van Antwerpen. Gelegen aan de ingang van de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen is zij hét trefpunt voor studenten en sympathisanten. Een frisse pint, een warme koffie, een snelle hap of op zoek naar dàt ene legendarische feestje? Zoek niet verder en kom langs, ons professionele team en de clubs verwelkomen je graag.

Filou

Filou kan je gerust een guitige schelm noemen. De jongste in het rijtje bieren van Brouwerij Van Honsebrouck staat meer dan zijn mannetje. Dit stevig blond Belgisch speciaalbier, gelanceerd in 2014, verrast door zijn schelms karakter, al klinkt ‘schelm’ of ‘schavuit’ wat oneerbiedig.
In feite is het een ferme knipoog naar zowel het bier als de drinker. Filou drinkt namelijk zo lekker weg dat je al snel naar een tweede glas grijpt.

Guido

GUIDO is het grootste bedrijf in België dat studenten als doelgroep heeft. Het brengt studenten tips, nieuws, interviews, wedstrijden...

Jupiler

Jupiler is het N°1 bier in België, het land der bieren. De bitterzachte pils wordt gebrouwen met de beste ingrediënten (mout, maïs, water, hop en gist), volgens een onberispelijk vakmanschap.
Van Jupiler kun je genieten op elk moment, dankzij zijn fris karakter, vlotte verteerbaarheid en toegankelijke smaak. De constante, uitzonderlijke kwaliteit van het bier blijft ook vandaag gewaarborgd in de brouwerij van Jupille.

knaek

Studentenkorting op producten en diensten krijg je met de Knaek-app. Zo vaak je wilt! De Knaek is er voor hogeschool en universiteit studenten in België en Nederland.

Maes Hoogwerkers

Maes Hoogwerkers biedt U als marktleider in België een totaalconcept aan. Zowel hoogwerkers op vrachtwagen, spin hoogwerkers, zelfrijders, schaarliften, telescoopkranen, autolaadkranen als mobiele torenkranen kunnen worden ingezet.

Payconiq

Betalen met je smartphone. Nu verrassend eenvoudig met Payconiq. Onder vrienden, in een winkel of in restaurants.

PSA Antwerp

De PSA Groep is actief in havenprojecten in Azië, Europa en Amerika, met als belangrijkste vlaggenschepen de PSA Singapore Terminals en PSA Antwerp. Als de geprefereerde havenoperator in alle wereldhavens, behandelt PSA zo'n 185.000 containers per dag, wat in 2016 neerkwam op een totaal van 67,63 miljoen TEUs (twenty foot equivalent units). De terminal in Singapore neemt van dit cijfer een kleine helft voor zijn rekening. Het Belgische PSA Antwerp, de grootste investering van PSA buiten Singapore, behandelde 10,0 miljoen TEUs in 2016 en wordt het tweede vlaggenschip van de PSA-groep genoemd.

Smulders

Smulders is een internationale organisatie met meer dan 900 werknemers verspreid over 5 vestigingen: Iemants, Willems, Smulders Projects, Smulders Projects UK en Spomasz. Wij zijn een solide en flexibele partner met meer dan 50 jaar ervaring in de engineering, bouw, levering en montage van staalconstructies. Smulders realiseert unieke en uitdagende projecten in drie markten.

Ski-Line

Een naam die sinds 1984 bestaat, heeft in 2009 een nieuwe adem gekregen. Onder leiding van een jong en bruisend team is Ski-line anno 2017 uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende touroperators, gespecialiseerd in het organiseren van volledig omkaderde wintersportvakanties. Zij het nu individueel of in groep, jaarlijks keren er meer dan 10 000 reizigers terug met de glimlach op hun gezicht. Ons motto? 'Unieke wintersportvakanties'! Onze grote passie voor ski en snowboard zet ons er jaarlijks weer toe aan deze passie door te geven aan de jonge (en iets oudere) Vlaamse wintersporters. Voel jij het ook al kriebelen? Maak kennis met het Ski-line team en laat ons jouw volgende wintersportvakantie tot in de puntjes verzorgen, geheel afgestemd op jouw wensen en wildste dromen.

Studant

Worstel jij met een bepaald vak dat je niet onder de knie krijgt of heb jij geen idee hoe je een goede planning opstelt? Wij helpen je verder!

UAntwerpen

De Universiteit Antwerpen is een jonge, dynamische en toekomstgerichte universiteit. Ze integreert de troeven van haar historische wortels in haar ambitie positief bij te dragen aan de samenleving.

Vandemoortele

Goede smaak en genieten is onze passie, al meer dan 100 jaar. Wij zijn van mening dat het dagelijks eten een dagelijks genot moet zijn - wat de gelegenheid of maaltijd ook is. Of het nu speciaal of routine is, we willen altijd de beste smaakbeleving.

whoohoo

Whoohoo® is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de techniek. Wij bieden tijdelijke en lange termijn oplossingen voor technische uitdagingen.

Willemen

WILLEMEN GROEP is vandaag de grootste familiale Belgische bouwgroep. De uitbouw van de Groep raakte tijdens de vierde generatie in een stroomversnelling, o.a. met de overname van aannemingsbedrijven als Franki (1998), Cosimco (2005), Groep De Waal (2005) en wegenbouwers Aswebo (2011) en Aannemingen Van Wellen (2014).

Benieuwd naar welke meerwaarde wij voor uw bedrijf bieden?
Neem contact op met ons PR-team via onderstaand contactformulier:

Bericht verzonden! We zullen zo spoedig mogelijk reageren!

Er lijkt een probleem te zijn... Gelieve je bericht rechtstreeks te sturen naar

Op dit moment zijn er geen stageplaatsen

PSA ANTWERP
ANTWERPEN

Engineer Industrial Automation

> Download vacature
PSA ANTWERP
ANTWERPEN

Mechanieker Havenvoertuigen

> Download vacature
PSA ANTWERP
ANTWERPEN

Officer IT Service Desk Operator

> Download vacature
PSA ANTWERP
ANTWERPEN

Storingstechnieker

> Download vacature
PSA ANTWERP
ANTWERPEN

Werkvoorbereider/planner Rollend Materieel Deurganckdok

> Download vacature