Praesidium

Thomas Bellis

Praeses

Thomas Bellis

Thomas, kladblok of kortweg KB zal dit jaar de rol als praeses vervullen in dit prachtige wit-rood-witte praesidium. Gemotiveerd en vol energie neemt hij deze taak op zich waarin hij door onze vice-praesessen wordt bijgestaan. Hij zal het praesidium leiden en er op toezien dat alle taken correct worden uitgevoerd. Voor een stevig stapje in de wereld kan je altijd op hem rekenen, hij heeft dan ook (naart schijnt) niet één, maar twee paar dansbenen in de kast staan!

Kevin Van Hul

Vice-Praeses

Kevin Van Hul

Deze ervaren rot is vooral te herkennen aan zijn metershoge gestalte. Hij zal samen met Mathias de praeses helpen het reilen en zeilen van de club te coördineren. Hij is niet alleen nuttig als herkenningspaal op drukke feestjes, maar ook nog eens ne kei toffe gast! Het mag dan wel een harde werker zijn, onnozel doen zal hij ook zeker niet uit de weg gaan. Al is dat laatste soms wel de oorzaak van Kevins alom bekende oei-wat-gebeurt-er-hier-allemaal-gezicht. Voor vage ervaringen en toffe avonturen moet je zeker bij hem zijn!

Aaron Van Loon

Dux Festi

Aaron Van Loon

Feesten is plezant, maar daar is natuurlijk een feestteam voor nodig en dat geleid zal worden door onze dux festi: Aaron! Deze jongeheer vertoeft graag op de barkruk, maar je ziet heb nog vaker aan de sjotterbak staan. Feesten tot in de vroege uurtjes is zijn specialiteit en van cafésporten moet je hem zeker niets meer leren. Voor het tweede jaar op rij is hij verantwoordelijk voor de beste feestjes en TD’s van Antwerpen! Met zijn dansbenen netjes gewassen en gestreken gaat dit helemaal goedkomen.

Jarrid Wittocx

Schachtenmeester

Jarrid Wittocx

Jarrid is gekend onder de namen van Jimmy of De Witte. Onder zijn streng toeziend oog zullen de schachten hun jaar bij de tofste club van ’t Stad doorbrengen. Hij zal zijn functie als schachtenmeester dan ook met plezier uitvoeren en bijgestaan worden door zijn compagnon Ando. Ook op feestjes valt hij niet te missen en lijkt hij na elke pint gelukkiger te worden. Samen met de Frakke en de Fabio maakt hij de drie musketiers compleet, klaar om den toog te gaan overvallen!

Robin Van Alsenoy

Schachtentemmer

Robin Van Alsenoy

Volgens de legende zou hij geboren zijn met de zweep reeds in de hand. Robin, beter bekend als den Ando, zal deze dan ook goed kunnen gebruiken bij zijn functie als schachtentemmer! Samen met schachtenmeester Jimmy zal hij de schachten kneden en begeleiden op hun weg naar volbloed studenten. Op feestjes lus hij ze ook wel en voor advies om jonge deernes te scoren kan je bij hem ook altijd terecht!

Thijs van Opstal

Quaestor

Thijs van Opstal

Wie goed gekeken heeft, heeft misschien al gemerkt dat er van deze soort twee rondlopen. Als deze info volledig nieuw is, geen paniek: dit ontdekkingsproces kan bij sommigen enkele maanden duren. Als je er dan achter bent dat het wel degelijk twee verschillende zijn is Thijs “dieje met den bril”. Als Quaestor zal hij de financiële kant van de zaak beheren en hopelijk goed op onze centjes passen. Toffe gast aan den toog en een koning op den dansvloer!

Lander Kersemans

Ab-Actis

Lander Kersemans

Deze vrolijke vogel heeft minstens 2 liter Gouden Godendrank per dag nodig om te kunnen functioneren. Als hij niet in de lessen zit (meestal dus) zit hij in de Prof. Vanuit ons geliefde stamcafé zorgt Lander, beter bekend als de Ladder, ervoor dat het praesidium zijn taken goed uitvoert. Na vergaderingen zorgt de Ab-Actis er ook voor dat er gedetailleerde verslagen komen. Er is maar 1 ding dat je moet onthouden over deze topkerel: altijd goedlachs, steeds een pint in de hand en een feestje kan nooit doorgaan zonder hem!

Christoff Busschots

Scriptor, Media en PR

Christoff Busschots

Bijgenaamd Aïki is hij de mediatechneut van dienst. Herkenbaar aan zijn kleine, Aziatische gestalte en een fototoestel bijna even groot als zichzelf. Net als elke Aziaat naderen zijn taken de perfectie en neemt hij dus bovenop media ook nog eens PR en Scriptor op zich! De feestcultuur is hem niet vreemd en met den Aïki kan er altijd eens gelachen worden. Naast de barkruk is hij ook terug te vinden op de fitness natuurlijk!

Greg De Reys

Magister Vectigali

Greg De Reys

Het is een sportieve knaap die overloopt van enthousiasme bij eender welke activiteit. Greg zal dit jaar dit enthousiasme gebruiken om de buitenwereld ervan te overtuigen hoe geweldig wij wel niet zijn en zo zijn taak als PR vervullen. Student in hart en nieren en dat is er aan te zien! Hij gaat met zijn vinnige voetjes uit de bol op de meest dansbare plaatjes, maar weet na het feesten ook de handen uit de mouwen te steken. Overtuigde mening en niet op zene mond gevallen: eigenschappen die hij dit jaar goed zal kunnen gebruiken!

Thijs Claeys

PR

Thijs Claeys

Deze toffe knul is 24/7 goed gezind en zal zijn charmes dan ook gebruiken om dit jaar de nodige sponsering binnen te halen. Vorig jaar nog maar voor het eerst van het studentenleven geproefd, al kan dat niet echt meer proeven genoemd worden. Na enkele goudgele pretcilindertjes is zijn zelfvertrouwen bij het andere geslacht exponentieel gestegen en kan den avond niet meer stuk. De woorden “Ikke? oei…” kan hij de volgende dag dan ook vaak rijkelijk in de mond nemen. Voor ne geslaagden avond moet ge dezen topkeirel maar eens gewoon meenemen!

Pim van Opstal

Sport

Pim van Opstal

Jawel, hier is van Opstal nummer twee! Deze keurige jongeman mag ondanks zijn gestalte ook een toren van de sportkathedraal vertegenwoordigen, de kleine dan maar. Hij zal volgend jaar de sportieve activiteiten in ’t Stad in goede banen leiden. Zijn dansbenen is hij nog nooit vergeten en een goei Rougeke gaat er ook altijd wel in!

Frank Broeckx

Materiaalmeester

Frank Broeckx

Ons iconisch figuur, onze Frakke het flitskanon, onze clubdwaas in hoogsteigen persoon. Omdat bij al die epische avonturen die onze club zal voorzien ook heel wat materiaal komt kijken, zal de Frakke er met plezier op toezien dat dit allemaal in orde komt. Hem mag dan wel de gave tot het spauwen ontbreken, aan andere unieke kwaliteiten heeft deze jongeheer geen gebrek! Het feit dat “Frank is dood” ondertussen een vakterm is geworden, bewijst dat hij het heerlijke gerstenat niet onbekend is gebleven. Hij worstelde zich vorig jaar nog maar door zijn schachtenjaar, maar het zal ook dit jaar weer volop genieten worden!

Arno Diels

Mentor

Arno Diels

Bier, seks en Arno Diels… Met deze leuze is maar één man de wereld in gestuurd! Maar huh? Wie is diejen Arno die mij toevoegt op Facebook? Geen paniek, op deze manier reageren de meeste mensen die de Wally ontmoet hebben. Wally of Walter zijn zo goed ingeburgerd dat hij haast zijn eigen naam zou vergeten. Ook deze ouwe rot zal zijn jarenlange ervaringen gebruiken om onze eerstejaars door de universiteit te loodsen. Hij vormt het aanspreekpunt voor al je vragen en heimwee naar de middelbare school!

Kristof van Kuijk

C&O

Kristof van Kuijk

Voor Cultuur en ontspanning zal een man zorgen die door het leven gaat onder de drievuldigheid der namen: Kristof/Anthony/Stoffel. Hij zal ons na vorig jaar nog schacht te zijn leren dat naast cantussen en TD’s het ontspanningsaanbod veel ruimer kan zijn. Met een hoog knuffelgehalte en de vaardigheid plots een flesje vino te laten verdwijnen is het een heus feestbeest. De Stoffel erbij en den avond kan ook alleen nog maar de goede richting op gaan!

Jef Raeves

Peter

Jef Raeves

Dit meubel van de Prof met een verdacht hoog knuffelbaar gehalte zal zijn ervaring dit jaar met het nieuwe praesidium delen om ze goed en wel op weg te helpen. Hij zal daarom de taak van Peter op zich nemen. Daarbij kan je hem terugvinden achter de bar in de Prof en op de dansvloer van menig ander studentencafé. Jef zal dan ook altijd tot bij de laatsten te vinden zijn als er gefeest moet worden! Trakteertip: Sambuca gaat er bij hem altijd vlotjes in.

Rik Berens

Peter

Rik Berens

Ola, eenmaal prosenior in ons midden! Rik of beter gezegd de Prikkie gaat zijn ervaring en expertise in het besturen van een studentenclub met ons delen en ons nieuwe praesidium proberen op het goede pad te houden. Hij is in Antwerpen dikwijls te zien op een flitsende rode Scooty met een vinnig helmpje op. Sta hem niet in de weg, hij is dan waarschijnlijk onderweg naar De Prof. Met een rijk arsenaal aan verkleedkleren kan je hem altijd gemakkelijk op onze feestjes spotten!